Kroppsligt Förfall

fredag, 18 april, 2014 av Camilla Thulin
Idag skall de bearbetas, de smygande valkarna runt midjan. Har dragit på mig dem efter alla resor och hotellnätter. Kilona kan ju få vara kvar där tycker jag, men då kommer inte ett plagg i min garderob att passa. Har dessvärre ingen ekonomi att handla samma fina plagg. Visst jag kan gå ut på kedjorna och shoppa olika billiga ganska bra plagg,  men det har jag ingen lust med. Många av de billiga plaggen har någon annan fått betala för, typ den som gjorde dem och givetvis miljön. Istället för att shoppa billigt och göra mig av med min garderob och fortfarande påstå att jag är stl 38 istället för 40/42 (en mycket vanlig ovana kvinnor har – att tro att det är fel på storlekarna på plaggen, istället för att inse att kroppen ändrar sig med hjälp av armen, handen och hjärnan, vi stoppar i oss en massa godsaker). Mitt naturliga val är därför att gå med Johan och springa på ett band, här nere i byn, tråkigt, men det mest effektiva och miljövänliga alternativet. image

Kommentera