Eldhestar

lördag, 29 mars, 2014 av Camilla Thulin

På den stora hästgården i Vellir, 30 minuter väst om Reykjavik, dessutom  med en massa sköna får, ficka jag sitta upp med hjälp av ägaren på en finfin hästherre. En lugn och erfaren häst, som var van vid totala amatörer. Han skötte sig excellent och jag kände mig inte ett dugg rädd eller nervös. Ägaren sade exakt vad jag skulle göra och jag gjorde det han sade. Det är alltid smidigast att göra vad expertisen säger. Dagen till ära hade jag en klassisk folkloristisk look, ni vet en sådan look, som inte får äta frukost på Sheraton i Stockholm, trots att kvinnan som har looken bor på hotellet. En stil, som jag förövrigt tycker är extremt vacker och klär mig gärna inspirerad av den, typ så här. www.eldhestar.is

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera