Hej Klimakteriet

lördag, 8 mars, 2014 av Camilla Thulin
Var hos min mamma igår och åt lite gott. Hon kommenterade att hon sett en icke fördelaktig bild på mig i någon tidning. Tänkte genast,  att det måste ju vara i något kvinnosammanhang. Mycket riktigt. Det var en vettig recension av antologin ”Hej Klimakteriet” där jag medverkar med en text. Istället för att välja bilden som finns i boken, som är glamorös väljer man en ganska ful bild på mig, blirl så nyfiken varför. Är det för att vara taskig, eller dåligt omdöme? Jag vet att jag är fåfäng, men det är min mission till alla vuxna kvinnor, bry er om hurr ni ser ut, eftersom ingen annan verkar bry sig – ett typ exempel här, hahahahaha…. Hursom blev jag ytterst glad över hr Greiders rader om min text, att den var nog roligast – tack säger jag. image image image

Kommentera