Full rulle på Bukowskis

onsdag, 5 mars, 2014 av Camilla Thulin

På Buckan härskade nästan partystämning, proppfullt med pigga ungdomar, tanter, som jag och en och annan karl. Flotta Micael Bindefeld var på plats för att visa sin utrensande garderob. Den bestod av alla möjliga härliga plagg, allt från Dolce, Gaultier, läderpunk och lyxiga clochard rockar. Någon kvinna hade rensat ut hela sin Ralph garderob, därmed en mängd flotta oanvända RL skor, stövlar och handväskor. Värt att gå in på www.bukowskis.se och botanisera! Många snygga varor till hyfsade utrop, vilka också kan gå lägre, håll ögonen öppna och fynda fint!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

               Flotta Maud

image

image

Studio Vintage på Grevturegatan

image

image

Underbara Yvonne med son Luigi

image

Kommentera