Söndags jobb

söndag, 23 februari, 2014 av Camilla Thulin

Givetvis var Musse och jag påväg till jobb. Söndagar kan vara dagar som måste ägnas åt fotografering till olika sammanhang. Idag porträtterades jag till ett ”hemligt projekt” – jag hatar hemliga projekt, att alla måste vara tysta, men så fungerar hela samhället. Vill man vara med är det bara att följa reglerna. Passade samtidigt på att vara med i fotograf Niklas Palmklints mastodontprojekt ”Ordet” – ett projekt som handlar om att få barn att läsa, även Bris är inblandade. En massa människor porträtteras med ett favorit ord, ett av mina är givetvis Stil. Stödan var med och målade på, tackolov, när hon gör blir det lite extra bra. Är bra på smink själv, men det är alltid underbart att ha ett proffs vid sin sida.

image

image

image

Kommentera