Restaurang Wierzynek

tisdag, 18 februari, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Mums. En av restaurangerna Camilla och jag skall smörja kråset hos när vi åker till Krakow i maj, är Restaurang Wierzynek. En adress med anor från 1364! Då hölls en stor kunglig bröllopsfest i dagarna tjugo på torget där restaurangen ligger, med inbjudna ”storheter” från hela Europa. Nu får deras andar maka på sig, för nu skall vi granntanter med er läsare slå oss ned vid borden och bli serverade polska läckerheten och nektar i glasen. Att hänga med på vårt Krakowprogram kostar 3990:- och i det så ingår precis alla måltider och en hel del till. Som guidning med häst och vagn, eminenta stiltips och nya kamrater. Hör av dig om du vill veta mer. Vi nås på info@granntanter.se

venue-wierzynek01

wierzynek-restaurant-cracow-3

 

Kommentera