På resande fot

måndag, 10 februari, 2014 av Camilla Thulin

Nu börjar resandet igen,  bara roliga ställen ska besökas. Jusr ikväll ska jag till Borås, för att äta middag med min regissör Sunil Munchi och imorgon börjar provningar på Måsen, vilka pågår även hela onsdagen. På onsdag kväll flyger jag till Köpenhamn, för att ta tåget till Savoy och Malmö. Torsdag och fredag blir det möten på MalmöOperan. Det är alltid lika trist att lämna Musse, endast av egoistiska själ. Han kommer att ha 10 topp dagar på Helenas Hundhotell. Nästa vecka är jag också på resande fot, Borås och Paris. Hemma i ateljén fortsätter arbetet som vanligt. Klänningar och toppar levereras ut till våra kära kunder, tillskärarna gör nya modeller och andra assisterar och framförallt röjer upp efter musikaleriet.

image

image

image

image

image

Kommentera