Brudtoile

fredag, 7 februari, 2014 av Camilla Thulin

Vår härliga ”Barbie” Brud tittade förbi på en toile provning. Det innebär att hon får prova ett första prov i kraftig bomullsväv, på fackspråk heter det toileväv. Frk Karlsson hade gjort en utmärkt toile/modell-mönster, som satt fint, med några smärre ändringar. Detta görs, så att vi slipper ändra i den fantastiska dubbelsidiga helsiden duchessen vi kommer att använda. Mönstret måste vara perfekt innan frk Karlsson sätter saxen i klänningens tyg. Min goda vän Fredrik var på plats för att kolla om processen löper på fint. ”Barbie” och Fredrik på Pretto PR är nämligen goda vänner. Musse fann ett mysigt knä att krypa in i. Fredrik är som vi granntanter – djurvän. Vi jobbar vidare med klänningen och den kommer att bli som en dröm.

image

image

image

image

Kommentera