Evita

tisdag, 4 februari, 2014 av Camilla Thulin

Efter en heldag på ateljén, togThomas och jag tåget till Uppsala, för att ha Evita möte med vår sköna regissör Ronny Danielsson. Hr Danielsson pch jsg har jobbat ihop sedan år 2000. Vår första produktion var just Evita på GbgOperan. Just nu är den Malmö basersde Ronny mitt inne i repetitionerna av Cabaret, där underbara Sarah DF gör Sally Bowles. Både Thomas och jag vill gå på premiär, men det blir inget av med det, för då är vi i Borås på Misantropen premiär. Vi ska göra kostym till Evita på Göta Lejon med den fantastiska Charlotte Perelli, som Evita. En riktig toppkvinna, vi jobbade tillsammans på Evita/MalmöOperan 2012/13. Vi talade igenom hela showen en gång för alla. Ronny och jag har haft möten tidigare. Innan jag börjar köpa tyger och planera produktionen, så att Thomas som är boss och huvudtillskärare för projektet kan sätta sin excellenta hjärna och magiska fingrar på allvar, måste vi veta Ronnys exakta visioner. Hela herrbiten tar flotta herr Di Marco hand om, som är master på herrkostymeri. Vi hade ett mycket trevligt och konstruktivt möte på det nybyggda Hotell SAS Radisson vid Centralstationen. Foajén var lite roddig med olika semimoderna attiraljer.
Trevlig personal, som dock borde sälja lite bättre i restaurangen. Kanske en barnsjukdom. Vi inspekterade även regissörens rum. Det som impade mest på mig var sängkulturen, dunkuddar och duntäcken – verkligen flott och att hotellet var rökfritt. Jag gillar inte rök, så mig passar det fint. Har inga åsikter om rökning, alla vuxna människor får röka hur mycket de vill för mig, bara jag slipper vara i rökiga rum och sammanhang. Alla vuxna människor vet att det är olämpligt att röka och väljer man det så är det ens egna problem, som liberal tycker jag att man får välja själv. Det finns saker i samhället som är mycket värre……

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera