Äntligen hemma

lördag, 11 januari, 2014 av Camilla Thulin

Efter en dag i Flashdanseri totale, med provningar, pyssel, slit och släp är jag äntligen hemma. Det betyder inte att arbetet är slut. Overaller ska färgas, plagg med sminkfläckar tvättas. Samtidigt ska något slags hemliv ordnas, tvätt, plock och städ. Och vi ska inte glömms bort Musse, som ska ha mys, lek och promenad. Och jag ska ha mat. Dessa perioder innan en privatteater premiär innebär tomt kylskåp, eftersom jag aldrig hinner handla. Jobbet går före. Därför är man hungrig jämt. Tackolov öppnar min favvobutik Lidl tidigt, så jag hinner att pinna iväg på morgonkvisten eller sent på kvällen. I afton blir det en kokt laxbit, kokt babyspenat och haricots stekta i chili, vitlök och olivolja – allt från Lidl. Man kan tro att jag är sponsrad, men absolut inte. Jag bara jämför och går runt, kollar vem som har bäst grönsaker och frukter. Lidl har en turkkänsla, vilket känns trivsamt för mig.

image

image

image

image

image

image

Kommentera