Intervjuad av ELLE

torsdag, 9 januari, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Nu på eftermiddagen har jag blivit intervjuad av Susanna Strömqvist som skriver för Elle. Susanna skriver så otroligt bra att jag känner mig i trygga händer. Intervjun handlade först och främst om min kommande bok Banbrytande Mode, men också om mitt uppdrag som Chefscurator för design på Kulturhuset Stadsteatern. Susanna undrade förstås vad jag kommer att presentera … något jag bad att få återkomma till. Nästa vecka klarnar detaljerna. Vad jag dock kan avslöja är att jag i år kommer presentera två utställningar under rubriken BAROCKT APPENDIX 1 & 2 apropå den stora Barockutställningen som öppnar på Kulturhuset Stadsteatern den 5 April. BAROCKT APPENDIX 1 är en separatutställning med en känd tongivande svensk designer och kommer att öppna i slutet av april. BAROCKT APPENDIX 2 är en grupputställning med idel barocka modevibrationer, med öppning sent i augusti 2014.

Barockt-1.jpg

Målningen ovan ingår i utställningen BAROCKT.

Kommentera