Kossorna i Yali

söndag, 5 januari, 2014 av Camilla Thulin

Vi har gjort en härlig promenad i det fullständigt underbara vädret. Det slår mig att i vår numer flashiga by, bor det många otroligt fina kor. Dessutom känns det som om de är väl omhändertagna. Man kan  se äldre damer i blommiga byxor eller en skön äldre herre med fin keps, gå med ett gäng kor utmed by gatorna, som hundar. Jag tycker mycket om kor, vackra och stiliga djur, som ger ifrån sig mycket till oss människor, kött, mjölkprodukter, ben och hudar. Dessvärre är hanteringen av nötkreatur extremt usel, särskilt i västvärlden, säkert även här, så därför är jag stundtals veganbetonad. Jag vet att det låter löjligt,  men så är det. Men korna här ser ut att ha det hyfsat, bedöm själv.

image

image

image

image

image

Kommentera