Punktshop – favoritshop.

tisdag, 17 december, 2013 av Camilla Thulin

Nu när vi tilldelas de fantastiska 80-tals musikalerna är ett antal besök hos Punktshop på Sergelgatan absolut  nödvändighet. Jag har nog varit kund där så länge butiken existerat, typ 25 år. Här handlar man nitprodukter av alla slag, gangsta blingbling, hårdrocks T-shirts, kepsar, ringar och allsköns härliga accessoarer. Tant C trängs alltid med en massa fjortisar, som stirrar undrande på min hög vid kassan. De kaxiga småttingarna som jobbar där inne försöker stoppa min eminenta fotografering. Plötsligt skvallrar min favvo expidit, som blir förbannad på fjårtiskollegorna och chefen kommer genast och säger att jag får fota hur mycket jag vill och för klarar mycket vänligt att de har noll koll -väldigt kul. Punktshopen kommer alltid att vara en favorit! Passa på att titta in när du går förbi, det känns som om man är i norra Paris mitt i Svennigaste Stockholm.

image

image

image

image

image

image

Kommentera