Fotodag

söndag, 15 december, 2013 av Camilla Thulin

Det blev en jobbhelg, igen! Fortsättning på Sminkskolan. Stödan fick genomgå en före och efter, vi tycker att det är kul med oss själva, isynnerhet då vi är osminkade, rödflammiga och påsiga. Förvandlingen är tydlig och ska man plåga andra kvinnor, så måste man även utsätta sig själv, in public. Stödan och jag har så olika utseende, att det är kul med oss båda i förvandling, inbillar vi oss. Samtidigt måste vi ju visa effekten och på oss själva kan vi ju dra på lite extra. Vi plåtade också våra privata sminkväskor, lite krämer, hår produkter och några vintage klänningar ur min samling. Allt ska vara klart för min del till slutet av veckan, för att vi ska kunna få en bok ut i handeln till mitten av Mars.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera