Fotodag

lördag, 14 december, 2013 av Camilla Thulin

I helgen ska vi plåta kollektionen för vår -14, höst -14 och sminkskola till den nya stilboken. Både jag och Stödan ska agera modeller, eftersom det är oss, den vuxna kvinnan det handlar om. Då blir det lite tokigt om vi har snygga 35 åriga kvinnor utan hängfejja och grå strån. Vi vill att boken ska vara trovärdig och att man ska kunna applicera våra tips på sig själv. Min förberedelse för dagen var en omgång med St Tropez, brun utan sol. Ben, armar, hals, och ansiktet fick sig en omgång. Känner jag Stödan rätt kommer hon att förstärka det lite. Jag gillar ju att vara solbränd till skillnad från den andra Granntanten Karina, men hon är ju sagolikt snygg i sin bleka uppenbarelse – nästan som Snövit, kanske hennes mamma. Min naturliga hudton går mer åt grönt och lila, inte så piggt kanske……kommentarerna kring mig blir alltid: vad trött du ser ut. Mitt svar blir då, om du bara visste hur trött jag är, skulle du aldrig kommit med den idiotiska kommentaren. Men nu har jag motat Olle i grind och lurar alla inklusive mig själv med att alltid vara lite lätt solbränd och därmed dolt den gröna hudtonen, ofta med hjälp av St Tropez utmärkta produktert. Våga prova, när t.o.m jag vågar ha den i fejjan och det blir fint, kan alla andra också.

image

Kommentera