Kulturtanter

torsdag, 12 december, 2013 av Camilla Thulin

Igår var granntanten Karina och jag Kulturtanter på Slöddermalm middags möte. Vi är några granntanter som träffas en till två gånger om året i samlad trupp, systrarna Åsa och Eva, Helena och Cecilia,  som dessvärre hamnat in i influensa träsket total. Själv är jag nästan nere i det. Middagen var excellent. Samtalen handlar om allt mellan himmel och jord. Det mest intressanta är ju en vuxna kvinnans position i samhället. Jag har en fascination av att vi ständigt ska göra oss så unga som möjligt, vilket ju är en omöjlighet då man är +50. Ett annat intressant fenomen är när folk lägger sig i huruvida en vuxen person blir vald av en c:a 20 år yngre vuxen person, hur upprörda åsikterna kan bli. Ena dagen ska vi vara så unga som möjligt, nästa dag föraktar vi de äldre som hänger med en yngre. Kan man inte få välja själv vem man ska hänga med då man är en vuxen person? Vi hade en extremt trevlig kväll med många nya intressanta idéer och projekt.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera