Nobelleriiiiii

tisdag, 10 december, 2013 av Camilla Thulin

Ja, vad ska man säga. Idag av alla dagar var galadesignern Fejki el Kury förhörd av domstol p.g.a uteblivna betalningar med c:a 11 betalningsanmärkningar medans presumtiva kunder gick på röda mattan mot Konserthuset och Stadshuset. Tänk så tokigt det kan bli då megalomanin slår till. Har nu tittat på Nobelsändningarna från kl 20, var dessvärre tvungen att arbeta fram till dess. Den andra granntanten kom förbi med lax och avocado. Vi har haft en intressant Nobel kväll. Jag tycker att festen är underbar och all kunskap och hantverk som ligger bakom varje moment. Har ju själv varit där flertalet gånger och verkligen gått till botten med det mesta. Dessvärre är jag inte imponerad av divertissementet, kändes som Wallmans salonger, ett gäng glada kamrater som vill vidare och börja jobba professionellt. Ska man ha opera i dessa sammanhang, måste det vara Dalayman, Stemme och Sunnergårdh. Har Nobelstiftelsen ont om stålar, när man inte har råd att anlita de bästa att underhålla de mest framgångsrika vetenskapsmännen/kvinnorna i världen?….lite Disney Underhållning med sprakande pasteller, som passade ett hotell i Las Vegas.

image

image

image

Kommentera