Sniglar och citronkyckling

fredag, 6 december, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Vår familj är väldigt matintresserade. Det är kul. Särskilt kul är det att barnen (jaja, de är nu vuxna) fått med sig det här med att koka, hacka, fräsa, krydda och ta tillvara. När jag kom från Paris häromkvällen möttes jag av dukat bord. Svärsonen bjöd på en himmelskt god jordärtskockssoppa. Till soppan serverades bröd och tryffelsalami. Vardagslyx!

Ikväll var jag och granntanten inbjudna till en afton i Göteborg, som ställts in pga stormen. Synd. Så nu måste jag också laga mat. Har bjudit hem några av ”de unga”. Det blir sniglar följt av citronkyckling. En burk sniglar har jag alltid hemma utifall att …

Blanda smör, persilja och vitlök. Salta och peppra. Täck över sniglarna med smöret. In i ugn på 250 grader. Klart när det bubblar. Servera med bröd.

20131206-150538.jpg

20131206-203032.jpg

20131206-203037.jpg

20131206-203043.jpg

20131206-203049.jpg

20131206-203101.jpg

20131206-203114.jpg

20131206-203119.jpg

20131206-203124.jpg

20131206-205200.jpg

Kommentera