Malmö, Svens huvudsäte

fredag, 6 december, 2013 av Camilla Thulin

Fick ett antal bonus timmar på operan, eftersom vårt Granntants event i Gbg blev inställt p.g.a stormen Sven. Här i Malmö blåser det sanslöst, Musse och jag blåste nästan omkull. Min dag på operan blev topp, som vanligt. Tyvärr fick Magnus – herrchefen stanna hemma på kammaren, Sven hade härjat runt i hans by, men det tar vi igen nästa år. Var i det lilla, men naggande goda tygförrådet och samlade ihop tyger till våra huvudrollskvinnor. Äntligen kunde jag använda en hel del material jag klämt på tidigare. Det ligger ju gamla godbitar av högsta kvalitet och väntar på att bli något fint. Väl tillbaka på Savoy, infinner sig lugnet och hemkänslan efter en hysterisk promenad. Musse hittar redan vägen, även upp i Rimowan, för det luktar hundgodis bakom skyddet. Får en lugn kväll framför datorn. Vi får väl se om jag kommer hem imorgon, har bokat ett tidigt morgon tåg. Det går ingen nöd på oss, vi kan stanna ett dygn till, hellre det än att sitta fast på ett tåg i 10h. Fortsättning följer………..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera