Tangenterna och Le Monde

onsdag, 20 november, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Har suttit fast vid tangenterna hela dagen. Skriver en längre essä om en av samtidens mer tongivande designers, som skall hamna bland pärmarna till min nästa bok Banbrytande Mode (Atlantis). Brukar säga åt mig själv att skriva max fyra timmar, och sedan ägna resten åt dagen åt mejl, research, logistik, papper och annat arbetsrelaterat. Efter fyra timmars intensivt skrivande brukar liksom formuleringsförmågan tappat spänsten. En text behöver också vila, ses över. Fås distans till. Idag har jag dock skrivit non-stop från morgon till middag. Helt mör. Det var så kul helt enkelt!

Då maken skall bort ikväll, och jag inte orkar laga mat, tar jag och går runt hörnet till Rue Monsieur Le Prince och någon av de asiatiska krogarna. Tyvärr öser det ner, annars skulle en lång promenad suttit fint. Men först skall jag ta mig an dagens Le Monde.

20131120-175033.jpg

Kommentera