Morgon makeup

fredag, 1 november, 2013 av Camilla Thulin

Dessa extremt tidiga mornar kräver extra mycket makeup och ännu mer när det skymmer. Min normala sminkrutin får högst ta 10 minuter, inklusive en stram svans, idag med lite Redken torrschampoo = bra. Först borstar jag in ett oglittrigt fast mineralpuder från Sephora, evetuella fula prickar duttar jag lite Dior Nude på ( tackolov uppträder de sällan ), lite hårspray på en tandborste fixar till mina yviga ögonbryn, ramar in ögonen med en mörkbrun penna, lägger en blågrön kajal inne i ögat, rikligt med en brungrå skugga över nästan hela ögonlocket allt från polska Inglot, böjer upp fransar med franstång, på med svart mascara från Dior, mitt på kinden lite aprikosrosa créme rouge från Inglot. Sist men inte minst ramar jag in ansiktet à la Stödberg med ett urgammalt solpuder från Dior utan glitter. Jag gillar bara glitter i ögonskuggor. Som ni märker är det mycket Inglot för min del.

image

image

image

Kommentera