Flashdance

tisdag, 22 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Nu har vi påbörjat arbetet med Flashdance. Vi kallar in alla artister på måttagning och fotografering, många nya unga ansikten, vilket är kul. De gamla rävarna har vi jobbat med många gånger. Fina Hanna Lindblad kom förbi och visade upp sin lekamen. Mot slutet av dagen blev det långmöte med Jennie och Bianca, som håller i koreografin. Vi gär igenom scen för sen, hur dansen ska se ut och hur Jennie tänker sig.  Jennie älskar 80-tal tillskillnad från mig. Vi ska göra denna musikal modern och snygg, det kan vara stråk från 80-talet, eftersom det ligger lite i det unga modet. Tidigt 80-tal gick jag på Beckmans och klädde mig i 50-tal à la Dior, Märthaskolan, Williams och Leja. Det snygga 80-talet, som Mügler, Montana och Alaïa hade jag först råd att köpa i secondhand under 90-talet när dessa plagg var helt ofashionabla. Då var jag där och köpte dem billigt.

image

image

image

image

Kommentera