Förberedelser på Yxtaholm

lördag, 19 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Vi kan bara klaga på en sak på Yxtaholm: nät och mobilteckning oavsett leverantör var undermåligt, mer eller mindre obefintligt. Därför lägger jag ut mina betraktelser från mini helgen med våra härliga granntants läsare. Innan snack och middag, fyllde vi 27 fantastiska goodiebags med gåvor från Apoteket, L’Oréal, Weleda,, cava från René Barbier, Dior, Favoptik, Saint Tropez och strumpor från Legnology. Påsen blev tung, eftersom det var stora förpackningar av allt och väldigt generöst tilltaget. Vi ska berätta lite mer om produkterna i veckan. Det kändes verkligen roligt att så många fina märken valt att vara med och visa sina flotta produkter för våra granntants läsare. Även vädret var med oss, en rasande vacker höstdag ute på vischan.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera