En helafton med stil

lördag, 19 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Äntligen fick vi träffa alla sköna, vettiga och snygga tanter! Både nya och gamla ansikten. Dessutom hade flotta Anna med sig sina två ljuvliga Old English Sheepdog herrar. Två exemplasiska doggar, som dessvärre fick en nyfiken pigg Musse hängandes i hasorna, men även han lugnade sig. Stämningen var på topp både innan och efter middagen. Inga konstigheter någonstans. Vi var mer eller mindre själva i mangårdsbyggnaden, förutom några små par, som kanske fick total tantchock. Inte så konstigt om det vore så, för vi var en ganska vass samling damer från hela Sverige, allt från advokater, marknadschefer, kockar, bibliotekarier och bankdirektörer.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera