Avs Yxtaholm

lördag, 19 oktober, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Åh vad vi har det bra här på Yxtaholms Slott tillsammans med 25 härliga läsare. Igår njöt vi av en 4-rätters middag med flotta viner till, och massor av prat. Här knöts det nya kontakter. I sällskapet ingick också fyra hundar. Underbart att vi fick ha med dem. Knyckte med mig menyn hem, och det här åt vi:

Havskräftsterrin med mild saffransmajonnäs, marinerad fänkål och vaktelägg.

Helstekt sörmländskt dovhjortsinnanlår med rustika rotsaker, pommesfondant och rökt rödvinssås.

Importerade och lokalproducerade ostar tillsammans med slottets marmelader.

Granatäppelmousse med hjortron i gelé och persikosorbet.

 

20131019-080554.jpg

20131019-080712.jpg

20131019-080726.jpg

20131019-080738.jpg

20131019-080744.jpg

20131019-080800.jpg

 

20131019-080700.jpg

20131019-080629.jpg

 

20131019-133951.jpg

20131019-133958.jpg

 

Kommentera