Dagens dress

tisdag, 1 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Har förstått att några av er är nyfikna hur vi ser ut när vi jobbar. I hem miljö kan det bara vara en myskostym och cashmire tröja (har ej satt på värmen ännu, för den går på el och är sjukt dyr), som i förmiddags vid datorn. På jobbet med papper och kunder blev det idag vår tröja Tassa och den smala kjolen Milano – med världens smartaste linning, ett vikt jätte snyggt resår, som ser ut som rips – till det ett gammalt flätat brett svart skärp, som jag nog har haft i 20 år, svarta strumpor och turkosa gympaskor. Kylan håller jag utanför med hjälp av vår merino/cashmire kofta wrap. Det är kul att kunna klä sig helt i våra egna kläder. Har lärt mig fotosättet av trevliga super bloggerskorna Jenny och Victoria i helgen.

image

Kommentera