Avslutnings middag

lördag, 28 september, 2013 av Camilla Thulin

Ikväll blev vi inviterade till restaurang Windsor. En klassiskt snygg krog med modern konst på väggarna,  små matsalar à la chambre-separee – mycket trevligt – med runda bord. Det runda bordet är ultimat, alla är med. Måltiden var ytterst elegant och smakade dessutom mycket bra. René Barbier serverade sina lyxigaste viner och cavor, vilka var mycket förnämliga. Vi har haft ett underbart dygn här i Barcelona. Vädret har varit bäst, likaså temperaturen. Nu gäller det att stå ut med den svenska kylan i c:a 6 månader. Förra året var det ett halvår av minusgrader…..burrrrrr……
Min klänning är från mig själv, vår 14 och kommer att levereras i februari. Ko- väskan är en gammal Anya Hindmarsh, som jag haft i 10 år, har också en större med ett fint får.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera