Flott koppleri

tisdag, 24 september, 2013 av Camilla Thulin

Läste International Herald Tribune, som har bl.a Suzy Menkes på modeavdelningen. Såg en mycket intressant annons avdelning med riktiga äktenskapsmäklare. En verksamhet som finns i USA och övriga världen. Blir alltid nyfiken om sådan verksamhet funkar. Vi präktiga folkhems lutheraner kanske tycker det är tokigt. Då är ju nät dejting sju gånger värre, man stämmer träff med någon som kanske bara bluffar. Har dessvärre hört sådana historier. Jag och min kära väninna Dominika startade nätdejting sajten Lovesearch.com i början av 2000-talet. Vi var först med säkert 200 frågor med olika alternativsvar. Dessvärre förstördes vårt arbete av riskkapitals gubbar, som hade för hög vd lön ocj sedan såldes sidan till Match.com. Då den funkade var det full rulle där. Plötsligt kunde en flott reklamare från Stureplan träffa en kirurg från Danderyd. Jag har en mycket snygg George Clooney lookalike, snäll, skild småbarnspappa, som slutade gå ut och bara hittade trevliga kvinnor hos oss. Kanske dessa internationella sidor kan vara något för dig som givit upp. Har tittat in på dem och vad vet man, är det så flott som de skriver är det ju fantastiskt. Tänk att få dejta en helt kontrollerad person med stadig ekonomi, kultiverad, snygg och framgångsrik…hehehehe! Kanske det inte är så dumt. Jag är förtjust i tanken. Är det någon som provar vill vi gärna veta hur det gick.
Här är sidorna www.worldwide-elite.com, www.grayandfarrar.com, www.monceausthonore.com

image

image

Kommentera