Bon Marché

måndag, 16 september, 2013 av Camilla Thulin

Efter lunch susar vi vidare med metron till det flottaste varuhuset Bon Marché.  Egentligen är denna eleganta inrättningen det enda man behöver besöka om man gör klassiska damkläder. Denna pärla har allt, smakfullt presenterat. Dessvärre tillåter inte min privata ekonomi några utsvävningar här, men sinnet får sitt. Innan middagen hann vi slinka in på favvo vibaren för ett glas. Här i Paris jmhar man en förmåga att bevara ursprung på ett annat sätt än vi. Middagen spenderade vi med den andra Granntanten Karina och Kim. Hon inviterade oss till bistro Le Racine, där vi ska ha en underbart trevlig afton på torsdag med alla tillresta granntanter. Maten var väldigt god och rustik, vinet perfekt och den ljuva doggen Biba mysigt kärvänlig. Ett topp ställe i all sin enkelhet, sådant gillar vi. Det andra matas vi med dygnet runt.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera