Höstmode i Göteborgsposten

lördag, 31 augusti, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Idag nämner Göteborgsposten Oss Granntanter Emellan. Trevligt, det tackar vi för! I samma tidning uttalar jag mig om höstmodet. Du kan läsa artikeln här. Just nu har veckan inga vilodagar, alla dagar är arbetsdagar. Imorse började jag visserligen med att klippa Kim, han blev så söt, som ett litet lamm. Resten av dagen kommer ägnas åt att sitta vid tangenterna, ny bok skall skrivas. Manuslämning till förlaget Atlantis redan vid årsskiftet. Vad boken kommer att handla om? Mode förstås. Passar på att bjuda på lite bilder från Parisvisningarna som jag bevakar dygnet runt, i slutet av september är det dags igen. Så här såg det ut i mars, när modet för denna säsong presenterades.

Bilder: Giambattista Valli, Manish Arora, Rochas. Kim.

;

20130831-131753.jpg

Kommentera