Horace i badet

fredag, 30 augusti, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Ju stressigare tillvaron är, desto viktigare att hålla knopp och kropp i form. Simning är min melodi, både i Stockholm och Paris. Och ju mer jag har att göra, desto viktigare blir längderna i bassängen. De tillåter tankarna att flyta runt, och plopp, dyker lösningar på olika textrelaterade problem upp där i det klorerade vattnet. Ett par som jag ofta ser i bassängen är litteraturprofessorn Ebba Witt-Brattström och Svenska Akademiens Horace Engdahl. Idag var Horace och simmade själv, utan fru. Ebba Witt-Brattström har förresten den snyggaste nakna kvinnokropp jag någonsin sett. Slank, lång och med långa tonade muskler. Hon borde visa mer av den. Alltså inte i all sin nakenhet, men framhäva den bättre. I alla fall till fest. För de flesta känner ju mest henne via teve. Antingen är det Fi (var snarare), eller så är det Nobelbaluns. Ofta har hon då något boxigt på sig, som gör att få vet att hennes skarpa knopp sitter på världens snyggaste kropp. Synd. Fast vad sjutton, folk får klä sig precis hur de vill. Det gör ju jag, med ibland varierat slutresultat.

Kommentera