Fullfart hos Maruschka

torsdag, 29 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Bra stämning på Fashion Night i Sturegallerian! Inne hos Maruschka tittade både den ena och andra in. Kul kvinnor på sina bästa shopping humör. Vår fina kappa Askungen satt som en smäck på en av kvällens flottaste damer. Härligt att handeln börjar igen. Det har varit ett tungt år för de flesta klädbutikerna. Jag hoppas verkligen att shoppingen över lag sätter igång. Tror att butikerna runt omkring i stan är fullmatade med massor av spännande varor. Jag håller tummarna. Dessvärre är jag en extremt dålig klädkonsument, nu när jag nästan bara bär mina egna plagg. Är vän av enkelhet, att kliva i sin klänning och dra upp låset där bak är min melodi.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera