Stäng Lundsberg

onsdag, 28 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Nu är det väl ändå dags att stänga koncentrationslägret Lundsberg. Där fångarna torterar varandra. De starka ger sig på de svaga. Vem vill betala för att få sina barn brännmärkta både kroppsligt och själsligt. Jag trodde att man fick lära sig hyfs och fason. Helt enkelt bli en bildad human person. Det är tragiskt att man sätter sina barn där, ofta för att få rätt kontakter. Jag skulle aldrig vilja att mina barn – om jag hade några – skulle beblanda sig med mobb som mobbar och torterar sina skolkamrater och dessutom betala en stor summa pengar. Nä stäng ner skolan och öppna ett flott vandrarhem uppe i den Värmländska urskogen. Personalen skulle kunn behålla sina jobb. Rektorn bli hotellchef, lärarna kan ha guidade turer, städet och köket fortsätter som vanligt.
Husfar och husmor blir perfekta värdar.

image

image

Kommentera