Preview på Nackastrand

onsdag, 28 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Hela dagen har ägnats åt för titt på höst -14 tyger. Agenturföreningen ordnar varje ny säsong en utmärkt tygmässa, som bara växer för varje år. Förutom alla sköna tyger och agenter har Nackastrands mässan den bästa lunchkrogen i stan. På mässan har man chansen att titta på en del udda kollektioner, som ej är representerade i Paris på stora tygmässan PV. Fördelen är att allt man ser har en svensk agent. Vi hittade en hel del bra varor till vettiga priser. Vi kommer även att köpa lite topp tyger från Liberty, vilket känns roligt. Om två veckor reser vi till stora mässan i Paris och tittar in till Intesa, Miroglio, Deveaux och alla andra leverantörer vi handlar av. Mässan varar i 3 hela dagar. Efter det blir det Granntants weekend i Paris, vilket verkligen ska bli kul. Musse hade dock en halvtråkig dag, men en och annan ljusglimt fanns det, två härliga labbe tikar som snällt följde sin trevlige husse och pussade lite på den uttråkade valpen. Man kan inta ha skoj jämnt, ett mantra som jag försöker sända ut till mina doggar.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera