Hundexpressen

måndag, 26 augusti, 2013 av Camilla Thulin

På denna tur är det 3 större hundar och 4 små gulliga tempel hundar. Den fina jakthunden nosar upp två kaniner i en bur. Hon gråter och Musse hänger gärna på. Turen är smidig och alla är trevliga, ibland kan det ju vara tvärtom. Resor då småbarnspappor i 35-årsåldern med hängröv, mössa och skägg börjar klaga på hundarna som ligger i gången. Jag brukar alltid hänvisa till SJ som valt att lägga hundarna intill bistrovagnen istället för den sista vagnen. Vi är många som opponerat oss, men får inget gehör. Då får det bli som det blir med alla hundrädda och allergiker, som är tvungna att passera en massa hundar för att kunna fika. Hur har man tänkt här, ingen hänsyn tas alls! Som ni vet blir jag ju utkörd titt som tätt när hunden är med och det är alltid av samma orsak: folk är allergiska.

image

image

image

image

image

image

Kommentera