Framstjärt och kaviar

lördag, 24 augusti, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Efter att dagens längder i simbassängen klarats av blev det lite shopping. Vin till granntanterna att avnjutas innan vi går på Guldknappen, och så röd kaviar till lunchsmörgåsen bestående av rostat surdegsbröd toppat med gräddfil, rödlök, äggula och kaviar. Höll sedan på att beställa en bok via Amazon dott kåm som jag redan köpt. Två gånger. Den boken kan inte ha gjort något djupare intryck. Men nu skall den läsas om inför ett kommande arbete. Kanske borde läsa båda exemplaren?

På badet var det för övrigt en ung trendigt klädd hipster-moder som uppmanade sin dotter att tvätta framstjärten. Så omodernt och fegt! Vad är en framstjärt? Underliv heter det väl? Eller sköte. Och visst kom man väl fram till något gemensamt gulleord för något år sedan, som generade föräldrar och dagispersonal kunde använda. Vad var det? Snippa? Låter som … en IKEA-potta. Vad är det med folk. Framstjärt? Oj, nu håller jag på att bli arg igen.

20130824-124152.jpg

Kommentera