Bjuden på middag

måndag, 19 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Jag tror att min man är trött på min mat för tillfället, vilket är helt underbart, för han bjuder ut mig på middagar ständigt och jämt! Ikväll var vi på flotta China på Ringvägen och åt en utsökt måltid. Menyn är ny. Vi beställde en vokad fin strimald potatis med chili och lite annat, som var helt suverän. På vägen hem träffade vi vår vän Stefan Johansson, dramaturg på Stockholms Operan. Vi har jobbat ihop på Malmö Operan,  då han regisserade Parsifal/Wagner och jag hade det stora nöjet att rita kostymerna. Förövrigt är Malmö Operan ett av mina absoluta favorit ställen att arbeta på. Ett helt underbart arbetsklimat! Mer om det snart, för jag ska börja där igen, stor flott nyskriven musikal med premiär nästa höst.Musse och jag reser redan nästa måndag med SJ, jag hoppas att vi kommer i tid till möter…..

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera