Affisch plåtning

måndag, 19 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Dagens uppdrag är fortfarande ”hemligt”. Har kostymerat affisch och pressbild till Chinas stora musikal satsning 2014. Vi ska göra kostymerna hos oss, vilket är väldigt kul. Musikalen kommer att bli super, casten är fantastisk, många kära artister vi arbetat med genom åren. Hatar att inte kunna säga vad det är, men så är det. Vi plåtade hos Stuntgruppen i Bromma. En stor studio där det mesta inom stunterier och specialeffect till film utförs. Kul ställe med bra och vänlig känsla. Fotograf Mats Bäcker var som vanligt i toppform. Just denna dag var han insnöad på olika skor. Och det kan han få vara, för han åstadkommer alltid bästa resultat. Kul med gubbar som är skofetishister.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera