Efter sol kommer regn

onsdag, 31 juli, 2013 av Camilla Thulin

Idag har vi ägnat oss åt att resa hem till ett regnigt och kallt Stockholm, 18 grader. Morgonen hemma i Yali var strålande, 30 grader. ti Ledsamt att lämna Mini och Sten, men de kommer att bli väl omhändertagna. Men dagen har lysts upp av Musses återkomst. Han har haft så kul på Helenas Hundhotell, så fick tillbaka en jätte glad, söt och mjuk vovve, som nu lyfter på benet och har blivit hela 7 månader. Jag har alltid varit lika nöjd, då vi fått tillbaka våra hundar från Helena efter långa sommarlov. Kan rekommendera det, eftersom hundarna umgås med likasinnade och har extremt kul. Gänget som jobbar, Linda, Sofie, Emelie och givetvis Mimmi (som slutar för att plugga till lärare i Umeå, toppen för alla som får den fina kvinnan som lärarinna), som förhoppningsvis kommer att jobba xtra.
Väldigt bra för mig, som är ute och reser så mycket, samtidigt som jag måste ha en eller två hundar. Då vill jag att de ska ha det nästan bättre borta än hemma!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera