Leonor Greyl

tisdag, 25 juni, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Till skillnad mot den andra granntanten är jag barnsligt petig med hur produkter för hud och hår är förpackade. Leonor Greyl är ett urgammalt Parismärke med produkter för håret och ett förpackningsspråk som jag gillar. Mitt hår blir lustigt nog bara lockigare och lockigare, så pass att jag häromdagen fastnade med min egen hand i burret, när jag skulle dra handen igenom det. Hur tokigt kan det inte bli. Ringarna jag bär gjorde förstås sitt till, att jag fastnade alltså. Nåja, efter lite om och men (och aj) kom jag loss från mig själv. Lockarna tänker jag inte kämpa ned, tvärtom. Därför har jag idag köpt denna flotta hårprodukt från just Leonor Greyl som säger sig hjälpa det lockiga än mer på traven.

20130626-115056.jpg

Kommentera