Bröllopsredaktion

lördag, 8 juni, 2013 av Camilla Thulin

Uppe på Expressens redaktion var det bröllopsyra. Jag, JP och Stödan satt tillsammans med Maria och hennes kollegor, för att kommentera vad vi såg. En tillställning i svensk/amerikansk anda. Den mest intressanta damen på tillställningen var Eva O’Neal. Man vill ju veta vad ”drottningen” och ”styvsystrarna” håller på med. Eva har varit extremt framgångsrik i sökandet efter blåblodiga partners till sina avkommor. Hon har verkligen lyckats. Det roligaste är att ingen kan luska ut hennes egentliga bakgrund. Bruden var jätte söt i vacker frisyr, gjord av Rick Ljung på Axéns och en utsökt klänning designad av Valentino Garavani. Lite synd att inte uppdraget gick till Per Engsheden, han hade kunnat åstadkomma något minst lika elegant. Men vårt kungahus är numer mycket mer intresserade av klänningar skapade utanför landets gränser. Många roliga klänningar bars av i flugna kvinnor.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera