SVT skärpning!

tisdag, 28 maj, 2013 av Camilla Thulin

SVT har under två månaders tid bokat och pratat med mig om prinsess bröllopet nästa helg. Jag skulle vara tyst om detta och inte boka på något annat. När TV4 ringde sade jag nej tack, är redan bokad för SVT, Lotta Bromé från SR ringde, jag tackade nej. Har tackat ja till Expressen eftersom det är en tidning och jag jämnställer inte den med SVT, som jag vanligtvis skattar högre. Jag har talat om hålltider, taxiresor, ackreditering, ja i princip allt. Idag ringer SVT plötsligt och säger att vi har så många nya gäster som ska komma ifrån USA, så du har hamnat under strecket, ett finare ord för att du ska inta vara med. Fine for me, saker och ting kan ändras.Jag frågar då, vem ska tala om kläderna, Lars Wallin. Det är inget fel på Lars, en trevlig och bra person. Varför då undrar jag genast. Jo, för han har sytt flera klänningar till prinsessorna och har flera klänningar med på gäster. Hur ska Lars någonsin kunna säga något annat än en massa positiviteter, eftersom det är hans kunder som är där. Lars händer är ju bakbundna. Strider inte detta mot public service? Trodde att de bokat på någon vass oberoende modekriktiker, typ Suzy Menkez från NY,  som inte har relationer med någon som är på bröllopet. Avbokningen handlar enkom att de är rädda för att jag ska säga något opassande, varför bokar man mig från början?  Skärpning SVT var inte så mesiga.

image

Kommentera