Il Tempo

onsdag, 22 maj, 2013 av Camilla Thulin

Efter mitt överlämnande av Musse och snabb besöket på Arlanda blev jag bjuden på middag av min make på Il Tempo. Fantastiska Ann Petrén anslöt. Vi åt en god seafood pasta och drack lsimpelt husvin, det passar oss utmärkt. Och Musse sover över hos Linda.
För en gångs skull var inte musiken så hög, det gick att samtala i ett normalt tonläge. Många gånger är vi tvungna att be om lägre volym, men ofta vill man ej sänka. Jag fattar inte, för på krogen ska man väl ändå kunna ha spännande samtal, dricka mer vin och äta en bit till. Men med all hög musak överallt är det en omöjlighet. Det är som om de flesta krogar vill ha sköna ungdomar i 17- årsåldern som gäster – då man bara ville ut på Alexandras, dricka vin och flirta med flotta karlar.  Tyvärr genererar ju inte det så mycket kr & ören till en restaurang,  bara till nattklubbar. Jag har tyckt så länge, typ i 30 år, antingen går jag på restaurang, bar eller nattklubb – alla har olika uttryck.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera