Anna Holtblad

fredag, 10 maj, 2013 av Camilla Thulin

Musse och jag gjorde även ett besök i fru Holtblads fina butik. Som alltid välfylld med vackra plagg i välstämda färger. Anna är en av de få designers som gör byxor med extra långa ben. Plockade två klassiska Holtblad kit inför fotograferingen imorgon. Klassiska Holtblad plagg är väl värda sitt pris.  Livslängden på de stickade plaggen och handvirkade koftorna känns som en livstid. Jag har koftor som jag använt i snart 15 år. När man tröttnat på ett plagg är det bara att hänga undan, väl skyddat från malhelvetet. Efter några år är det bara att plocka fram det igen, en tvätt eller kemtvätt skadar aldrig. Så denna lilla fina butik på Grev Turegatan är väl värd ett besök för dig som är sugen på det limla extra.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera