Skit i kopiorna

söndag, 14 april, 2013 av Camilla Thulin

Idag var det en bra artikel i Svenskan om turister som köper kopior på sina semestrar, väskor, klockor och kläder. Hela resan är uppbyggd på det. Man köper en 25′ tusen kronors väska för 500 kronor! Gjord i plast och sämsta möjliga kvalitet, går sönder efter kvart. De som arbetat med att sy ihop väskan har gjort det under vidriga förhållanden. Dessutom syns det att väskan är en kopia, för har man den ekonomin, så syns det dessvärre på övrig klädsel. Köp istället fint konsthantverk, eller väskor och prylar som kommer från byggden. Hur kul är det med kopior när de man vill impa på ser att det är en kopia på en gång. Såg en rar flicka på t-banan idag med en Mulberry kopia, givetvis var lås nyckeln borta,  för den ger sig efter en vecka. Hur kul är det med en trasig väska. Köp begagnad märkesväska om du ej har råd med eny, eller köp en fin väska utan statusmärke!

image

image

Kommentera