Passion for Business

onsdag, 10 april, 2013 av Camilla Thulin

Fick tidningen i brevlådan igår. Min middags litteratur ikväll. Min kära väninna Åsa Mattsson är senior editor där. Jag skrev där för många år sedan. Gjorde lite mode och inspiration för bizzkvinnan, inte för den sköna modetjejen, vilket görs idag. Snyggt med fru Hamilton på omslag och stor intervju. Dessutom klär hon ut sig till en traditionell kvinna istället för en tradtionell man, vilkey många av hennes kollegor gör.Tidningen har bra texter och intressanta intervjuer, men ser ut som en teknisk tidskrift för gubbar, hehehehe. Passar utmärkt nu när jag ska börja välja ut de trevliga yrkeskvinnor som vill vara med i min nya stilbok. Alla är super, så det blir svårt att välja. Huvudorsaken varför man vill vara med är att de flesta fastnat i flick eller herrträsket.

image

image

image

image

Kommentera