Elie Saab kopia

lördag, 2 februari, 2013 av Camilla Thulin
Varför har Gina i Mello en illasittande Elie Saab kopia på sig? Den hänger dåligt fram och är på tok för lång, i synnerhet fram. Genomskinligheten var inte så flott heller. Konstigt av SVT då det finns många roliga yngre kreatörer som skulle kunna fått chansen ( har man missat den unga modeveckan – Mercedes Benz????), eller klassiska tant ateljéer som Wallin, Engsheden och vi själva som skulle kunna gjort en klänning som inte var en direkt avbild av mäster Saab. Hoppas SVT bara lånat åbäket och ej betalat något. Tyckte att Alicia W hade typ samma klänning på Guldbaggen, för lång både fram och bak och ett illasittande liv. Synd på så rara unga små damer att de ska se ut som oss tanter i kroppen, det lär de göra tids nog.

20130202-214334.jpg

20130202-214345.jpg

Kommentera