Häng med till Paris

måndag, 31 december, 2012 av Karina Ericsson Wärn

 

Vi har fått helt underbar läsarrespons på vår idé att arrangera en Parisresa till hösten. Somliga läsare tycker dock att de är för stora för Paris, när det kommer till shopping av kläder. Och visst, det är lätt att tro att världens minsta kvinna bor i Paris. För det är storlek mini som hänger framme i butikerna. Men det finns faktiskt både normalstora och riktigt generösa kvinnokroppar i Paris, och kläder därefter. Nu är både jag och Camilla rätt så färdiga med det där med shopping. Vi har kläder så vi klarar oss. Så när vi pratar om mode i Paris, så handlar det inte nödvändigtvis om att slänga ut slantarna på ytterligare ett klädesplagg (som inte behövs). Nej, det kan handla om mode på museum (bilden ovan från Balenciagautställningen) eller om en sådan rolig sak som att sitta på en bar med ett glas vin och studera hur fransyskan och fransmannen egentligen ser ut. Om du tycker vår idé om en Parisresa lockar, hör gärna av dig med ett mejl så vi får ett bra underlag vid planeringen. Merci!

 

Kommentera