Underkläder på franska

onsdag, 5 december, 2012 av Karina Ericsson Wärn
 
Vannina Vesperini
4, rue de Tournon, 75006 Paris
Métro: Odéon
www.vanninavesperini.com
 
Superlyxiga underkläder i fantastiska färgställningar som gjorda för exponering. Vanninna Vesperini startade sitt underklädesmärke 1996, och retroromantisk sensuell lyx har gällt från början. De första kollektionerna var helt och hållet måttbeställda, och klientelet exklusivt. Sedan 2007 har Vannina Vesperini egen butik (alldeles runt hörnet från min Parisadress tyvärr….farligt farligt), men gör fortfarande underkläder på beställning. Vill man känna sig lite djurisk inunder finns små läckra leopardmönstrade plagg i höstens kollektion att förföras av (och med). Allt är dyrt. För oss med budgetplånbok finns dock nu en tröst, matkedjan Monoprix, som också satsar på baskläder har nu gjort en linje underkläder (bilderna) tillsammans med Vannina Vesperini. Fransk bas går inte av för hackor….jag skyndar mig att fynda.  

Kommentera