Chaufför sökes

söndag, 18 november, 2012 av Karina Ericsson Wärn

På tisdag inleder granntanterna sin Skånéturné. Nu har dock ett litet problem dykt upp. Om SAS går i konkurs, lär vår bokade SAS-flight inte ta oss från Stockholm till södra Sverige som planerat på tisdag morgon. Nyss for en lite armada vespor förbi utanför fönstret. Vi kanske borde införskaffa varsin sådan? Knattra iväg genom ett grådisigt Sverige med snygg hjälm på huvudet? Ställa in är det förstås inte tal om för granntanternas del. Det gör man inte när kvinnor och karlar köpt biljetter och arrangerat hit och dit. Nej, vi får tänka alternativ. Och håller förstås tummarna för att SAS fortsätter flyga. Men om inte…kanske finns det någon bilist som skall från huvudstaden och söderut som vill ha med sig två pratglada granntanter i bilen? Hör i så fall av er till oss, via vår kontaktsida. Med oss som passagerare finns ingen risk för att somna bakom ratten.

Kommentera